تاریخچه و ارزش غذایی خرما خوشمزه

خرما میوه های کوچک و بیضی شکلی است که معمولا به صورت خشک فروخته می شود و امروزه طرفداران بسیاری را از آن خود نموده است.

کلمه خرما در انگلیسی  از واژه یونانی daktulos به معنای انگشت گرفته شده است.

از دیرباز تا کنون در حاشیه خلیج فارس خرما برداشت می شد و قیمت روز خرما پیارم اهواز یکی از دغدغه های مردم خاور میانه بود.

هزاران نوع خرما از جمله خرمای بزرگ مدجول از مراکش وجود دارد.

خرما از نخل صحرایی  می آید که در اصل در  شمال آفریقا و خاورمیانه رشد کرده و بیش از 5000 سال است که کشت می شود.

در ایالات متحده، درختان خرما در بیابان های کالیفرنیای جنوبی و آریزونا رشد می کنند.

خرما

خرما از سبز به زرد تا قهوه‌ای طلایی می‌رسد و معمولاً روی درخت خرما گذاشته می‌شود تا خشک شود که عمر مفید آن‌ها را طولانی‌تر می‌کند.

طعم خرما به میزان رسیدگی آن بستگی دارد و خرمای ترد و کمی نارس در زبان عربی به نام خلال شناخته می شود و طعمی لطیف و شیرین دارد.

خرمای مرطوب و رسیده طعمی شبیه عسل دارد و به رطب معروف است.

خرمای خشک و جویدنی را تامار می نامند و اغلب دارای نت هایی از کارامل، تافی و کره است.

خوب است بدانید که امروزه دسترسی به قیمت خرما پیارم صادراتی بسیار ساده شده است و شما می توانید به راحتی و در کمترین زمان ممکن نسبت به خرید این محصول اقدام نمایید و با خوردن آن از خواص بسیار زیاد آن بهره مند گردید.

  • منابع:
    1. Guide to Dates: How to Use This Sticky-Sweet Dried Fruit
  • تبلیغات: 
    1. آویشن می تواند طول عمر مردان را افزایش دهد!
    2. بدون هیچگونه تلاشی میتوانید سرمایه دار شوید
    3. ارزهای جنجالی که عاقبت بی صاحب ماندند
    4. مردی که با فروش مقوا میلیاردر شد!