مطالعات نشان می دهد که رب انار ترش ساوه هیچ عارضه جانبی ندارد، اما یک مطالعه نشان می دهد که برای افرادی که از دیابت رنج می برند خطرناک است، زیرا سطح قند خون “گلوسمی” را در عرض 30 دقیقه از زمان مصرف آن افزایش می دهد. شما می توانید با آزمایش سطح قند خون «گلوسمی» نیم ساعت پس از نوشیدن یک فنجان رب انار از آن مطمئن شوید.
برای افرادی که دوست دارند یک لگد منحصر به فرد به غذاهای خود اضافه کنند، رب انار می تواند یک ماده مهیج و از نظر تغذیه ای مفید باشد که طعم جدیدی به غذای شما می بخشد. همانطور که گفته شد، قبل از افزودن هر غذای جدیدی به رژیم غذایی خود، بهتر است بدانید از کجا می آید، حاوی چه چیزی است و چه فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد.
رب انار چیست؟
رب انار آب اناری است که جوشانده شده و به شربت غلیظ و تیره تبدیل می شود. این شکل غلیظ رب انار با وجود اینکه به روشی مشابه با ملاس معمولی فرآوری می شود، شیرینی فوق العاده ای ندارد.
در عوض، طعم آن خاکی و تند است و آن را به یک ماده همه کاره تر برای غذاهای خوش طعم تبدیل می کند، در حالی که هنوز برای برخی از آماده سازی های شیرین مناسب است. برخی از افراد نیز قبل از جوشاندن آب میوه، مواد شیرین دیگری را به آن اضافه می کنند، هم برای طعم اضافی و هم مزایای بالقوه سلامتی این اجزای اضافی.
رب انار در غذاهای آسیایی محبوبیت پیدا کرد، زیرا انار بومی آن منطقه از جهان است، اما با محبوبیت رب انار در آمریکای شمالی، تهیه رب انار در خانه بسیار آسان است. می توانید از این ملاس هنگام پخت و پز یا برای محلول های درمانی شرایط مختلف پزشکی استفاده کنید.
حقایق تغذیه ای رب انار
رب انار منبعی غنی از ویتامین های گروه B و همچنین ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان های پلی فنلی است. این علاوه بر سطح پایین قند، کلسیم، آهن، بدون فیبر غذایی و بدون چربی یا کلسترول است. همچنین یک قاشق غذاخوری از این ملاس تقریباً 40 کالری دارد. [2]